DNO-Zwolle: Grip op Geld - Programma

Beste DNO-er,
 
Laten we het eens over geld hebben….
Voor veel ZZP-ers is de ‘boekhouding’ niet het meest favoriete onderdeel van het ondernemerschap. De boekhouding blijkt vaak één van de eerste zaken die worden uitbesteed aan een administratiekantoor of accountant. Terwijl juist het zicht hebben op je cijfers dé basis is voor een gezond bedrijf. Op 31 oktober gaan we daarom aan de slag om meer grip te krijgen op het huishoudboekje van onze ondernemingen.
Sandra Vonk en Miranda Straver van Spark-Van Hanze zullen ons deze avond informeren over de Profit First methode. De kracht van deze uit Amerika overgewaaide methode zit in de pure eenvoud. “Met het volgen van de Profit First methode hoeven ondernemers hun boekhouding niet tot in de details te snappen, maar kunnen ze wel sturen op financieel succes.” zo vertelt Sandra Vonk.
We gaan deze avond ook aan de slag met deze methode. Op een hele eenvoudige manier krijg je meer inzicht in hoe jij omgaat met de inkomsten- en uitgavenstroom. En je leert hoe het anders kan, zodat je onderaan de streep meer overhoudt.

Programma 31 oktober
19.30 uur         inloop
20.00 uur         Opening voorzitter en bestuursmededelingen
20.10 uur         Financieel opwarmen…
20.30 uur         Mini workshop Profit First
21.45 uur         borrel & netwerken

We zien je graag dan & daar!

Hartelijke groet,
Organisatieteam 31 oktober
Everdien Post en Klementine Vis
Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?