DNO Zwolle 1+2 - Dwalen door het ondernemerschap! - Programma
DNO Zwolle 1+2: Dwalen door het ondernemerschap!
Beste …,

Op 31 mei is er weer een DNO bijeenkomst. Tijdens deze avond gaan we door middel van een spel dwalen door ons ondernemerschap.
Onder leiding van Hilde van den Heuvel en Klementine Vis gaan we aan de slag met het bordspel Het Ondernemersdoolhof. Aan de hand van vragen en stellingen zoeken we onze weg langs alle aspecten van het ondernemerschap. Het bordspel is de spelvariant van het Ondernemersdoolhof, een strategie-methode ontwikkeld door Hilde en Klementine om ons als ondernemers te helpen groeien in ons ondernemerschap. Het bordspel is een kennismaking met die methode.
Het Ondernemersdoolhof-spel bevindt zich nog in een testfase. Het is deze avond aan ons om het spel te spelen, maar zeker ook kritisch mee te kijken en te denken. Hilde en Klementine ontvangen na afloop graag onze feedback voor de verdere ontwikkeling.   
“Wij zijn ervan overtuigd dat elke ondernemer zijn eigen pad kiest. Vanuit je eigen overtuigingen, vanuit je eigen waarden. Alleen jouw eigen keuzes leiden tot beweging, tot verandering, tot de juiste stappen. Vanaf het moment dat je Het Ondernemersdoolhof instapt gaat het om jou. Om jouw unieke kwaliteiten, jouw waarden en overtuigingen. Jij kiest namelijk altijd zelf je eigen weg. Niemand kan dit overnemen. Wij begeleiden je door het doolhof, triggeren jou met soms lastige vragen. En we helpen je bij het maken van passende keuzes, voor je diensten, je strategie, je communicatie. Zodat je echt gaat voelen dat je op de juiste weg bent.”
 
Aanmelden
Direct aanmelden kan op inschrijven (andere pagina)
 
Locatie : Dijkmoment Zwolle, Hessenweg 14B, 8028 PA Zwolle

Programma
19.30u Inloop, drankje
20.00u Opening voorzitter
20.15u Start spel
22.00u Borrel

Kosten
Voor leden van DNO Zwolle 1+2 gratis. Voor introducés en aspirant-leden €15.
 
Wij hebben er zin in, dus meld je snel aan!
 
Janine van der Vegte en Margriet Penning
 
 
Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?