April-bijeenkomst DNO Zwolle 1 - Deep Democracy voor DNO-ers - Programma

 


Beste DNO Zwolle 1 leden,
 
Deep Democracy voor DNO-ers
 
Stel dat je in jouw straat mag meedenken over de inrichting van een braakliggend terrein. Grote kans dat tien buren met tien verschillende ideeën komen. Hoe kom je dan tot een besluit waarin alle buren gehoord en gekend zijn zonder dat er burenruzie ontstaat?
Deep Democracy kan daarbij helpen. Het is een bijzondere inspraakmethodiek waarin alle standpunten en tegengeluiden gehoord en benut worden. Maandag 10 april neemt DNO1 lid Wanda Everts ons mee in deze bijzondere methode die ook voor ZP-ers bijzondere inzichten en handvatten biedt.
 
Vorig jaar hebben we allemaal al kennis kunnen maken met Deep Democracy. Deze avond waarin we met z’n allen een ‘gesprek op voeten’ hebben gevoerd, smaakte naar meer. Mede door de vele positieve reacties gaat Wanda deze avond deze methode herintroduceren en uitdiepen. Wanda past de principes van Deep Democracy toe in haar dagelijkse praktijk en heeft erover gepubliceerd in het tijdschrift ‘Conflicthantering’ en in haar recente boek ‘Elegant beïnvloeden; van conflict naar kans’.
 
Ook als je de workshop in 2016 gemist hebt, of wilt kennis maken met Deep Democracy, is deze avond een aanrader. Beveel het ook van harte aan in je netwerk. Introducees zijn altijd welkom.

Graag tot 10 april.
 
Janine van de Vegte
Yvonne de Haan

En zet de data van de volgende bijeenkomsten vast in je agenda:
Dinsdag 30 mei
Woensdag 5 juli
September zomerborrel, datum volgt
Donderdag 12 oktober, culinair
Maandag 18 december, verplaatst van dinsdag 19 december!
 
Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?