DNO Zwolle - versterk je ondernemersschap - Programma
Versterk je ondernemerschap Paragraaf wijzigen Paragraaf verwijderen

Als ondernemers vormen we de motor van de economie. Reden voor de provincie om ondernemers te helpen bij het verstevigen van hun positie in de markt. Sinds enkele maanden loopt het programma ‘Versterken MKB en ondernemerschap’. Hiermee zet de provincie onder andere in op ondersteuning door verschillende subsidieregelingen en financieringsmogelijkheden.
 
Dit is een kans voor jou als ondernemer om jezelf verder te ontwikkelen, kennis te vergaren en jouw kennis met andere ondernemers te delen. Omdat wij jou en je bedrijf groei gunnen in 2017, hebben we (DNO 1, 2 en 3) samen met andere ZP-netwerken uit Zwolle de provincie uitgenodigd om ons te komen voorlichten over de mogelijkheden.
 
Wil jij ook weten welke subsidiemogelijkheden er zijn voor jou als ondernemer in het komende jaar? Zorg dan dat je erbij bent!
 
De voorlichting vindt plaats op 15 maart in Zwolle. Creatieve Coöperatie, Esdoornstraat 3, Zwolle

Inloop: 19:30 uur
Start programma: 20:00 uur
Verwacht einde: 22:00 uur 
 
We willen deze avond gebruiken om meteen één van de subsidiemogelijkheden in gang te zetten voor geïnteresseerden. Het gaat om de ‘Leren van elkaar kringen’, waarmee ondernemers in groepsverband onder professionele begeleiding hun ondernemerschapskwaliteiten versterken. Lijkt het jou wat om jouw kennis en kunde met andere ondernemers te delen? Meld dan bij ons over welk thema jij je collega-ondernemers zou willen bijspijkeren. Wij maken een lijst van de onderwerpen die worden aangeboden zodat alle aanwezigen tijdens de avond op 15 maart een keuze kunnen maken voor het onderwerp dat hen het meest aanspreekt en eventueel met jou aan de slag kunnen. Stuur jouw onderwerp voor 20 februari naar annemieke@puurst.nl, zodat wij de lijst kunnen maken. Meer informatie over de opzet van de subsidie krijg je op de avond.
 
Ben jij erbij? Meld je aan (of af)

(Ga Terug naar het overzicht en klik op Inschrijven)

Met hartelijke groet,

Pieter Henzen
Annemieke Tissink
Foeke Wijnia
Joop de Haan
Henk Klooster
Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?