DNO Noordoostpolder Bijeenkomst 1 Juli 2016 - ProgrammaSlotavond 1 Juli 2016

 

 

Het einde van het seizoen nadert, en we krijgen zin in een zomerse barbeque. Het leek ons leuk, om dit te organiseren op het nieuwste strandje van de polder, bij de Welllerwaard. 

Nu is het nog niet zeker wie dit gaat uitbaten in de toekomst, maar wij hebben ons aller John bereid gevonden om voor ons een knallende BBQ te organiseren op 1 juli 2016! 

Jullie zijn allemaal, in zomerse of tropische stijl gekleed, welkom op 1 juli om 19.30. Zorg dat je nog niet gegeten hebt, want er is allerlei lekkers voor op de BBQ en John zorgt ook voor lekkere drankjes. Met de voetjes in het zand kunnen we dan met zijn allen genieten van de mooie zonsondergang, onder het genot van de zomerse klanken van een Columbiaanse zanger, die vast onze voetjes uit het zand gaat krijgen ;-) 


Hebben jullie er ook zo'n zin in? Meld je dan snel aan! 


P.S. We gaan er natuurlijk van uit dat we een prachtige zomeravond gaan krijgen. Maar mocht het onverhoopt regenen, dan zullen we moeten uitwijken naar een andere locatie. Die hebben we op dit moment nog niet, dus als jullie zeggen: dat kan makkelijk bij ons, of als je een tip voor ons hebt, houden wij ons van harte aanbevolen! 

Mail in dat geval naar Joke of Mariette; (zie voor de mailadressen de uitnodiging in de email ) 

 

De avond vindt plaats bij de Wellerwaard vanaf 19.30 uur.


De avond is alleen voor DNO leden (en is gratis)Zet de 1e Juli in je agenda en geef je op via de [inschrijven] link. Kun je niet komen, dan willen we het ook graag weten.

Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?