besloten bijeenkomst DNO Zwolle 2 - Programma


Besloten bijeenkomst DNO2, dus alleen voor leden
Komt allen, want we gaan onszelf bespreken!

 
Wanneer en Waar
Op 28 juni vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom bij de Hetebrij, Nieuwe Markt 9, 8011 PE Zwolle. Vanaf 20 uur begint het programma en zoals altijd is na afloop een netwerkborrel.
Waarom
- We zijn benieuwd wat maakt dat je lid bent. Wat is jouw verhaal om lid te zijn.
- We horen graag of je tevreden bent of dat je andere of aanvullende verwachtingen hebt.
- We horen wat voor jou een aantrekkelijk aantal leden is.
- Wat houdt lid zijn van DNO2 voor jou als lid in?
- We horen graag hoe jij de toekomst van DNO2 ziet.

Wie
Alle leden van DNO2, deze keer dus zonder aspiranten of andere DNO-’rs. Zodat we echt onder elkaar zijn en vrij uit kunnen spreken.
Hoe
We hebben Frédérique te Dorsthorst, verhalenverteller pur-sang en communicatie- & professionaliserings-adviseur, gevraagd om het proces te begeleiden. Zij heeft geen verbinding met DNO. Dat geeft een frisse kijk en voor ieder lid de mogelijkheid mee te denken. Leden en actieve leden zijn in het proces gelijkwaardig. [maar dat wist je natuurlijk wel ;-).]

De verbinding die we zeker hebben, is dat we zelfstandigen zijn en vanuit passie werken.  Een mooie gedachte voor deze avond. Of zoals Confucius zei: Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.

Daarom..
nodigen het bestuur [Henk Klooster, Elly Groenewold, Foeke Wijnia] en de programmacommissie [Wim T. Lammerts, Remko de Paus, Dries van Kaam, Mariette Swart] jullie van harte uit te komen. En openhartig mee te denken aan de toekomst van DNO2.

Aan- en afmelden
Deze avond gaan we er vanuit dat je komt, omdat we graag ieders mening meenemen voor de toekomst. Mocht je niet kunnen, meld je dan af en laat ons telefonisch; via het afmeldformulier of een mail weten hoe je de toekomst van DNO2 ziet.

Hartelijke groet en tot 28 juni!
Bestuur en programmacommissie


Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?