DNO Noordoostpolder Bijeenkomst 26 Mei - Programma20 April 2016

 

 

Op 26 mei gaat Mieke Oeverhaus van Scholtens advocaten een avond verzorgen over juridische zaken waar een zelfstandige (al dan niet met personeel) mee in aanraking kan komen. Hoewel dit natuurlijk best serieuze kost kan zijn, heeft zij ons verzekerd dat dit op een leuke manier gebracht kan worden, waarbij een aantal zaken waar we eigenlijk allemaal wel iets meer van zouden mogen weten, zeker aan bod zullen komen. Zo gaat ze aandacht besteden aan de nieuwe regelgeving die volgt op de oude VAR verklaring (Vanaf nu modelovereenkomst; waar echter veel meer bij komt kijken) Maar ze kan bijvoorbeeld ook meer vertellen over zaken rondom incasso, het opstellen van algemene voorwaarden, aansprakelijkheid, of andere zaken waaromtrent vragen zijn bij ons als DNO-ers.


We willen jullie dan ook vragen, om jullie juridische vragen (mag over andere zaken gaan dan hierboven genoemd) in te sturen, zodat we de avond zo interessant en interactief mogelijk kunnen maken voor iedereen. Omdat Mieke dit natuurlijk ook moet voorbereiden etc, is de inzenddatum voor deze vragen uiterlijk 11 mei. Graag even per mail naar joke@co-ok.nl. Joke zorgt er dan voor dat deze info bij Mieke terecht komt! We hopen op heel veel vragen, kom maar op!


De avond vindt plaats in The Bottom, binnenkomst vanaf 19.30; aanvang lezing 20 uur.


En daarna is er natuurlijk nog ruim tijd voor een gezellige borrel! 


De avond is voor DNO leden gratis, introducees betalen € 15,- (introducees graag ook aanmelden)


Adres:
The Bottom in Emmeloord Zet de 26e in je agenda en geef je op via de [inschrijven] link. Kun je niet komen, dan willen we het ook graag weten.

Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?