UitnodigingDNO Zwolle 2 - 8 maart 2016 - Programma


DNO2 uitnodiging 8 maart 2016

Met zakelijk flirten krijg je meer zaken voor elkaar! 

 


 

 

 

Ervaar het plezier van succesvol contact maken met jezelf & de ander

 

 

Zakelijk Flirten heeft maar 1 doel: het creëren van verbinding. Een verbinding opgebouwd uit positiviteit, contact, vertrouwen en gunnen.

 

 

 

 

Op deze netwerkavond mag je schaamteloos flirten, zakelijk flirten wel te verstaan. Door de interactieve, speelse en leerzame workshop, leer je met veel plezier hoe je het vertrouwen tussen mensen kunt vergroten en hoe je jouw gunfactor kunt vergroten.

 

Esther Esselbrugge en Klazien Tempelaar [twee oud-DNO1’rs], van de Flirtfabriek, zullen ons verleiden om aan de slag te gaan. Een introductie van de site:

"Gedeeld succes  
is dubbel succes"over ons

Deze positieve omkering van 'gedeelde smart is halve smart' is ons gezamenlijk motto. 

Als wij samen-werken, hangt er altijd iets bijzonders in de lucht. We weten iets los te maken in elkaar en in mensen om ons heen. Dat levert niet alleen meervoudig succes op, maar ook meervoudig plezier en energie. Een heerlijke ervaring, waar we zoveel mogelijk mensen van willen laten profiteren. We onderzochten wat er tussen ons gebeurt en wat onze interactie zo bijzonder maakt en dat hebben we omgezet naar de communicatiestijl die we Zakelijk Flirten noemen. 

De reacties na afloop van onze eerste workshop bevestigden wat we al vermoedden: flirten helpt niet alleen je doel te bereiken, maar het maakt ook dat de betrokkenen boven zichzelf uitstijgen.

 

Datum:                           8 maart 2016

Inloop:                           19.30 uur

Aanvang programma:      20.00 uur

Locatie:                          De Enk, Enkstraat 67, 8012 VA Zwolle 038 4216331

 

Maak gebruik van de gastenkaart, die je kunt uitdelen aan een geïnteresseerde Zelfstandige. Het geeft je de mogelijkheid om iemand gastvrij te ontvangen en kennis te laten maken met DNO2 zonder dat er kosten aan verbonden zijn. Dus aarzel niet en maak er gebruik van.


Eerstvolgend bijeenkomst 2016:             6 april landelijke georganiseerd door de Zwolse DNO1,2,3


Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?