Part-up 4 november 2015 DNO Zwolle 2 - Programma


Een nieuwe tijd, een nieuwe wind, een nieuwe manier van organiseren!


Werk jij als zelfstandige vaak samen met anderen in projectvorm? Zoek je anderen om je eigen idee te verwezenlijken? Wil je digitaal afspraken kunnen maken en taken onderling verdelen? Dan hangt er misschien iets moois in de lucht.Woensdag 4 november presenteert DNO2 u “Part-up”. De bedenkers van Part-up misten een digitaal platform om met elkaar dingen te organiseren. Organiseren anno 2015 gaat steeds meer uit van losse en tijdelijke verbanden, verbanden van zelfstandigen, medewerkers van organisaties, ambtenaren, vrijwilligers (niet altijd noodzakelijkerwijs allemaal tegelijk ;-)).

Wil je bijvoorbeeld als ondernemersnetwerk, laten we zeggen DNO Zwolle2, een avond organiseren over voedsel? Dan maak je gewoon een Part-up aan en zoek je daar mensen bij met verstand van het thema of juist met creatieve ideeën. Andersom reageren andere ‘uppers’ op jouw plan en haken aan.


Part-up biedt een digitaal platform , ongetwijfeld straks één van de velen, voor een nieuwe manier om als zelfstandige in teamverband projecten op te pakken. En om gelijkgestemden te ontmoeten. In de woorden van Martijn Aslander: het is een vorm van sociale-zwermtechnologie (zie voor het hele verhaal van Martijn Aslander over Part-Up: http://www.martijnaslander.nl/blog/part-up-sociale-zwermtechnologie/)


Een mooi voorbeeld is de part-up Kijken, spelen, leren … en maken! (https://part-up.com/partups/kijken-spelen-leren-en-maken-gn95gM2ZELBGYCGY3). Hier kun je zien hoe een idee verder vorm krijgt, hoe mensen de initiatiefnemer in contact brengen met anderen, hoe leden een bijdrage aan een activiteit van de initiatiefnemer aanbieden.


Gelijk praktisch aan de slag

Na een korte uitleg over het hoe en waarom van Part-up door Josje van de Kerkhof gaan we gelijk aan de slag. Via Part-up organiseren we onze volgende bijeenkomst van 10 december, dus maak vooraf of ter plekke je eigen account aan en doe mee!Ledenvergadering

Voordat we beginnen met Part-up hebben we onze jaarlijkse ledenvergadering.

Stuur deze uitnodiging gerust door naar je netwerk.

 


 

Programma:

19:30 uur Inloop

20:00 uur Algemene Ledenvergadering DNO2

·       Opening en welkom

·       Notulen algemene ledenvergadering 17 november 2014

·       Terugblik 2015

·       Vooruitblik 2016

·       Bestuursverslag

·       Kascontrole

·       Rondvraag

20:30 – 21:30 uur Part-up: wat is het? En gelijk zelf aan de slag!

21:30 – 22:00 uur Napraten bij drankje

 

 

Locatie:

Stadscafé Blij

Grote Markt 13a

8011LW Zwolle

www.blijzwolle.nl

 

 

Heel graag tot woensdag 4 november.


Hartelijke groet,


Mariette Swart, Remko de Paus, Wim Lammerts

 

 

Data volgende bijeenkomsten 2015:

4  november (deze uitnodiging)

10 december (thema: eten)

 


Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?