Culinaire avond DNO1 - ProgrammaLaat je zien... en geniet van een heerlijk viergangendiner van HN Cuisine! 

Het thema van DNO1 dit jaar is ‘Wij willen je zien’. Dat doen we deze keer op een lekker informele manier onder het genot van een heerlijk viergangendiner dat wordt bereid door onze eigen chef-kok Henk Nijhoving en zijn assistent-koks Huib en Erik. We toveren de kantine op de 1e etage van 2Connext om tot een sfeervolle eetzaal by candlelight. Henk heeft een paar nieuwe smaakvolle recepten, uiteraard met bijpassende wijnen, dus zorg dat je erbij bent!

Programma
18.00 inloop en welkomstdrankje
18.30 aanvang viergangendiner met welkomstwoord door de voorzitter
22.30 afsluiting en opruimen

Vele handen...
Vind je het leuk om onder deskundige leiding te helpen met de voorbereidingen? Meld je aan bij Henk: info@hncuisine.nl en help vanaf 10.00 uur bij Henk thuis of vanaf 16.30 bij 2Connext.
Tijdens het diner zullen we jullie vragen te helpen met uitserveren en tussendoor afruimen. Na afloop is het fijn als er nog een paar extra handen zijn om mee te helpen met afwassen en opruimen. Dan komen de huurders van 2Connext de volgende dag weer in een fris kantoor!

Locatie
2Connext.nl, Dr. Van Deenweg 108, Zwolle

Kosten

Voor leden: gratis
Voor aspirant-leden: 40 euro s.v.p. bij aanvang contact en gepast te voldoen bij penningmeester Michel Koman

Dieetwensen of vegetarisch?
Geef het aan bij je aanmelding en geef specifieke wensen even door via info@hncuisine.nl. Henk heeft altijd fantastische alternatieven! (Vraag maar aan Satinah!)

We zien je graag op dinsdag 1 september bij 2Connext!

Henk Nijhoving en Anita Middel


Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?