DNO Noordoostpolder Slotavond 26 Juni - Programma26 Juni Slotavond

 


Natuurlijk sluiten we het DNO-seizoen feestelijk af. We zijn op vrijdag 26 juni te gast bij Op d’n Akker in Nagele (Havenweg 14). Om 18.00 uur worden we welkom geheten met een drankje en gesorteerd gebak. Dit lekkers verbranden we een half uur later bij het Bubble Voetbal. Neem voor dit spel sportieve schoenen mee. Bubble Voetbal is hilarisch en zowel leuk voor de spelers als voor de toeschouwers. Door de korte wedstrijdjes zijn we allemaal soms speler en soms toeschouwer. Met een opblaasbare bubble om elke speler heen kan het voetballen beginnen. Waar bij een gewone voetbalwedstrijd voor omduwen wordt gefloten, mag dit bij Bubble Voetbal wel. Door de bubble land je zacht. Maar gaat het opstaan daarna lukken?
Na deze training voor de lachspieren kunnen we vanaf 19.30 uur het DNO-jaar gezellig met elkaar doornemen tijdens een lekkere barbecue. In verband met het bestellen van het eten is opgave noodzakelijk voor vrijdag 19 juni.
 

Zet de 26e in je agenda en geef je op via de link [inschrijven] link. Kun je niet komen, dan willen we het ook graag weten. Geef ook even aan aan welke activiteit je wil deelnemen.

Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?