DNO Zwolle 2 helpt je verder - Programma


DNO Zwolle 2 helpt je verder


 
Vind jij het ook wel eens lastig om vast te houden aan je tarief en niet voor de druk van een (goede) opdrachtgever te wijken?
Betrap je jezelf er wel eens op dat je dagen lang in je hoofd dat lastige telefoontje voorbereidt, maar de telefoon niet durft te pakken om te bellen?
Breekt het zweet je al uit voor je in een belangrijk overleg moet vertellen dat je opdracht een hele andere kant op moet, dan je opdrachtgever dacht?

Als ZP-er komen we best wel lastige situaties tegen. Situaties die dan besproken moeten gaan worden. Linksom of rechtsom. Je moet er mee voor de dag komen. Dan volgt er een lastig gesprek. Die lastige gesprekken vormen het thema van deze avond. DNO2 wil je daarmee verder helpen in je ondernemerschap.
Programma:

19:30                          Inloop
20:00 uur                    Welkomstwoord en mededelingen
20:15 tot 22:00 uur     Workshop lastige gesprekken
22:00 uur                    Napraten bij drankje

Workshop:
Netwerken, acquisitie- en intakegesprekken, tariefbesprekingen: als ZP-er moet je nogal wat gesprekken voeren voordat je met je talent aan een betaalde opdracht kunt werken. Het voeren van dit soort gesprekken is lang niet altijd even gemakkelijk. We krijgen tips & tricks en proberen die direct in praktijk te brengen door middel van rollenspelen. Oefening baart kunst. Je kunt je vraag voorleggen aan Johan die dan de drie voorstellen met de meeste stemmen behandelt. Zie voor een impressie: www.johanolie.nl     
Vergeet niet je aan- of af te melden


Locatie:
Doepark Nooterhof
www.doeparknooterhof.nl
B. Goertjesweg 1, 8013 PA Zwolle

Graag tot 27 mei.
Mariette Swart, Remko de Paus, Wim Lammerts

Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?