DNO Noordoostpolder bijeenkomst 12 Maart - ProgrammaUitnodiging 12 maart Test je kennis met het Polderspel


Donderdag 12 maart zijn we welkom bij het CvJO, het Centrum voor Jong Ondernemerschap op De Deel 22A in Emmeloord.

De programmacommissie van DNO Noordoostpolder is altijd op zoek naar leuke activiteiten, inspirerende sprekers én een interessante omgeving om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Het CvJO is een sprankelend centrum waar startende ondernemers bedrijfsruimte kunnen huren en gebruik kunnen maken van elkaars expertise en inspiratie. Op 12 maart krijgen we een korte inleiding over dit centrum en kunnen we er een kijkje nemen.

 

Daarnaast gaan we het Polderspel spelen. Misschien heb je al over dit spel gelezen in de media. Via deze link (http://www.destentor.nl/regio/noordoostpolder/rinus-boons-uit-tollebeek-krijgt-eerste-polderspel-1.4744073) kun je er een artikel uit De Stentor over lezen of kijk op www.hetpolderspel.nl. Het Polderspel is ontwikkeld door 7 leerlingen van de opleiding Ondernemer Detailhandel niveau 4 van ROC Friese Poort in Emmeloord. Met dit spel willen ze bereiken dat de bijzondere geschiedenis van de polder en Urk blijft voorleven. De prille ondernemers zullen ons uitleggen hoe het spel gespeeld kan worden en we gaan ermee aan de slag. Dus test jouw kennis van de poldergeschiedenis en kom gezellig netwerken.

Restaurant Eindeloos verzorgt deze avond de catering.

De deur gaat om 19.30 uur open. We beginnen om 20.00 uur. We horen graag of je wel of niet aanwezig zult zijn. Geef je op via de link [Inschrijven]

Terug naar het overzicht
Welkom bezoeker
Wachtwoord vergeten?